AVÍS LEGAL

1.- ACCEPTACIÓ DELS TERMES D'ÚS
La visita o accés a aquest lloc web implica l'acceptació dels termes d'ús de la mateixa que en cada moment es trobin vigents en aquesta direcció. En cas que no estigui d'acord amb els termes i condicions descrits a continuació, l'usuari ha d'abstenir d'utilitzar aquesta pàgina web i tots els seus serveis relacionats amb ella.

2.- SOBRE EL WEB
En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic a continuació es declara “noumon.com” com un lloc web gestionat per NOUMON INFORMATICA SLU (en endavant, NOUMON) amb domicili a C/República del Paraguai 31 i amb email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

3.- RESPONSABILITATS
Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'USUARI, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fora d'aplicació per la legislació vigent.
NOUMON s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web i per la falta de disponibilitat (caigudes) del lloc el qual s'efectuarà les parades periòdiques per manteniments tècnics, de la mateixa manera, el visitant explícitament accepta declinar qualsevol responsabilitat, per part del prestador de el servei, derivada de l'accés o ús de NOUMON. A més, NOUMON es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que hi hagi obligació d'avís previ, o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com suficient amb la publicació en la present pàgina web.
NOUMON pot oferir a través de la present pàgina web, serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies, que segons els casos, substitueixen, i / o completen, i / o modifiquen les presents condicions, aquestes condicions addicionals, seran incloses en el present document.
L'ús que vostè faci de la present pàgina web és, completament, pel seu propi compte i risc, excepte aquells casos que estipuli la legislació vigent.

4.- LLICÈNCIA D'ÚS
Tota la informació continguda en la present pàgina web, està protegia per copyright. Excepte consentiment exprés per part de NOUMON, queda totalment prohibida la reproducció total o parcial del contingut de la present pàgina web.

4.1.- CONDICIONS ADDICIONALS
Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part del prestador serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel•lectual o industrial de l'autor.
Els dissenys, logotips, text i / o gràfics aliens a prestador i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte a aquests. En tot cas, el prestador compta amb l'autorització expressa i prèvia per part dels mateixos.
Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel•lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho mitjançant el formulari de contacte que es manté en el lloc web o ha través de l'email proporcionat en les presents condicions legals.

5.- PROTECCIÓ DE DADES
En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que mitjançant la complementació del present formulari estàs donant el consentiment exprés a que les seves dades personals quedin incorporades i siguin tractats en un fitxer de NOUMON amb la finalitat de poder gestionar la teva sol•licitud.
Aquest fitxer serà gestionat per NOUMON INFORMATICA SLU, i serà degudament gestionat i protegit d'acord amb la legislació vigent.
Així mateix, llevat que es manifesti expressament el contrari, es podran utilitzar les seves dades personals per mantenir-te informat de notícies i novetats relacionades amb els nostres serveis.
Garantim que sota cap concepte, aquestes dades seran compartits o cedits a tercers i informem de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant NOUMON, remetent la seva sol•licitud a l'adreça C/República del Paraguai 31, Baixos, 25002 Lleida o mitjançant el nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

6.- POLÍTICA ANTI SPAM
NOUMON es declara completament en contra de l'enviament de comunicacions comercials no sol•licitades i a qualsevol tipus de conducta o manifestació coneguda com a correu brossa, així mateix es declara compromès amb la lluita contra aquest tipus de pràctiques abusives.

L'usuari pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte o, si no, pel correu electrònic proporcionat en les presents condicions legals, per comunicar i / o informar sobre qualsevol irregularitat pel que fa a l'spam.

7.- ALLOTJAMENT DE DADES
Per raons tècniques i de qualitat de servei, NOUMON es troba allotjat en els servidors d’una empresa segura i responsable que compleix tots es les normes de protecció de dades actuals.

8.- Llei aplicable i JURISDICCIÓ
Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts.

 

 

SOM AGENTS DIGITALITZADORS

mes informació

NouMon Informatica

Servei Tècnic

Manteniments

Sage SP

Legalitat

Avis Legal

Politica de privacitat

Politica de cockies

Contacte

C/ República del Paraguai 31, Baixos

25002, Lleida

Tel. 973 28 28 22 / What. 628 01 09 75