MANTENIMENTS

Actualment ja no podem esperar a que es produeixin falles per corregir-les a posteriori perquè ens comporta pèrdua de confiança, temps, dades i diners.

Des de NouMon oferim una sèrie de nous manteniments que inclouen tot el necessari per a que el vostre sistema informàtic funcioni correctament i pugueu dedicar tot el vostre temps a altres afers importants de la vostra empresa.

També entenem que el manteniment reforça el compromís amb els clients i la estabilitat i bon funcionament de tot el sistema, ja que hi ha un seguiment continu i mes exhaustiu.

Que Oferim:

  Visita física recurrent per a revisar que tot funcioni correctament, diagnosticar futurs problemes, revisió del maquinari, revisió de la xarxa, revisió de copies de seguretat, optimitzar els entorns de treball, resolució personal dels problemes i/o dubtes no urgents que s’hagin anat produint i no es puguin solucionar via remota, etc...
  Resolució de incidències via connexió remota per a solucionar-les el màxim possible i reduir els desplaçaments
  Atenció per via telèfon fixe, mòbil i correu electrònic per a resolució de qualsevol tipus de dubte amb atenció prioritària
  Prioritat per a personar-nos a la seva empresa i resoldre qualsevol incidència tècnica i funcional amb menys de 48 hores.
  Ordinadors de substitució en cas de avaries de reparació duradora.
  Software antivirus actualitzat i de qualitat per a combatre la amenaça cada vegada mes evident i creixent de programes maliciosos, com el nou i destructiu Ramsomware.
  Assessoria per a planificar ampliacions, actualitzacions i implementacions de maquinari i estructura informàtica de la empresa.
  Formació ofimàtica per a optimitzar el us dels programes i formar a la gent de la seva empresa
  Preus molt especials a les compres de material, al servei tècnic i/o feines addicionals no incloses al manteniment.

 

 

SOM AGENTS DIGITALITZADORS

mes informació

NouMon Informatica

Servei Tècnic

Manteniments

Sage SP

Legalitat

Avis Legal

Politica de privacitat

Politica de cockies

Contacte

C/ República del Paraguai 31, Baixos

25002, Lleida

Tel. 973 28 28 22 / What. 628 01 09 75